CK-32
₺180,00 KDV Dahil
CK-34
₺180,00 KDV Dahil
CK-35
₺180,00 KDV Dahil
CK-575
₺180,00 KDV Dahil
KT-101
₺59,90 KDV Dahil
₺68,50 KDV Dahil
%13 İndirim
%13İndirim
Yeni Ürün

Truf Çikolata

Truf çikolata görünümde domalan mantarına benzerliği nedeniyle mantar çikolata olarak da bilinir ancak truf ismi ile meşhur olmuştur. İçi ganaj, dışı çikolata veya kakao tozu ile kaplı bir şekerleme türü olan truf çikolata ağızda bıraktığı tat ve yumuşacık kek hissi ile vazgeçilmez bir lezzettir.

İlk Truf çikolata 1895 yılında Fransa’da üretildi. 1902 yılında ilk üreten Antoine Dufour tarafından İngiltere’de açılan çikolata mağazasında Truf Çikolata adı ile satışa sunuldu. Bu mağazada satıldıktan sonra Fransa’da ve İngiltere’de meşhur olan Truf çikolata kısa sürede tüm dünya tarafından bilinen bir tat haline geldi.

Amerikan Truf Çikolata, Avrupa Trüf Çikolata ve İsviçre Truf Çikolata olarak farklı tariflerde üretilir ve satılır.

Truf Çikolata Çeşitleri

İçi ganaj, dışı çikolata ve kakao Truff çikolata çeşitleri, kutulu ve kilolu çikolatalar Adnan Efendi kalitesi ve güvencesi ile birçok çeşit olarak üretilir. Truf Çikolata Çeşitleri arasında en çok tercih edilenleri şöyledir;

  • Karamelli Truff Çikolata
  • Fildişi Truff Çikolata
  • Frambuazlı Truff Çikolata

 

Truf Çikolata Sipariş

Truf çikolata sipariş etmek için en kolay ve hızlı yol Adnan Efendi’den geçer. www.AdnanEfendi.com.tr sitesi üzerinden uygun fiyatlı truf çikolata sipariş edebilir. Sorunsuz ve hızlı bir şekilde birkaç tık ile kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik Adnan Efendi’de birçok ödeme seçeneği de mevcuttur.

İçi ganaj, dışı çikolata ve kakao Truff çikolata çeşitleri, kutulu ve kilolu çikolatalar Adnan Efendi’de! Birbirinden lezzetli özel çikolata çeşitleri, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme fırsatı.

Truf Çikolata Yapımı

Yukarıda belirttiğimiz gibi truf çikolata yapımı için farklı ülkelerin farklı tarifleri bulunmaktadır. Türkiye’de en çok tercih edilen truf çikolata yapımı tarifi Fransız truf çikolata tarifidir ancak Amerikan truf çikolata tarifi ile İsviçre Truf Çikolata tarifi de tercih edilir.

Amerikan Truf Çikolata yapımı için kullanılan tarifte yarım yumurta şeklinde, üstü sütsüz veya sütlü çikolata ve süt yağı ve bazen katılaşmış Hindistan cevizi yağı kullanılır.

İsviçre trüfü yapımı için kullanılan tarifte eritilmiş çikolatayla kaynayan süt kreması ve tereyağın karışımı kullanılır. Kalıba döküldükten sonra üstüne kakao pudrası ilave edilerek üretilirler. Amerikan ve Avrupa trüflerini farklı olarak raf ömrü çok kısadır ve birkaç gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Raf ömrü uzun olan Truf çikolata yapımı tarifi arıyorsanız Fransız Truf çikolata denemelisiniz

Çerez Kullanımı

Alışveriş deneyimini iyileştirmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Çerezlerle ilgili detaylı bilgi için Çerez Politikamızı ve Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnini inceleyiniz.